LeutjeLaifde praktijk voor moeder en kind.      

Opleidingscentrum: 

Mama & baby academie. 

Verzorgt in Noord Nederland de docentenopleiding babymassage en verschillende trainingen. 


Docentenopleiding babymassage: Heb jij een passie voor het werken met baby's en zou je graag cursussen babymassage willen geven? Dan kun je bij Mama Academy Nederland de opleiding tot docent babymassage volgen. Mama Academy Nederland gaat uit van de Shantala babymassage. Deze opleiding wordt geaccrediteerd door de vereniging van babyconsulenten. En in samenwerking met Borst Opleidings Centrum onderdeel van Babypraktijk Noord kunnen kraamverzorgenden ook accreditatiepunten behalen. 
Docentenopleiding babymassage als thuis studie:Deze opleiding kun je geheel vanuit eigen huis volgen. Na het volgen van deze studie die net zo compleet is als de opleiding in groepsverband ben jij docent babymassage en kun jij na het behalen van je certificaat cursussen babymassage verzorgen. 

 
Training kindermassage; heb jij een passie voor het werken met kinderen en zou je graag kinderen een vorm van ontspanning willen aanbieden? Dan is de training kindermassage zeker geschikt voor jou! Allerlei vormen van kindermassage komen aan bod en na het volgen van deze training kun je er gelijk in de praktijk mee aan de slag. Ook voor leerkrachten is dit een zeer leuke training want ook in de klas kan onderlinge kindermassage toegepast worden. 

 
Training zwangerschapsmassage: heb jij een passie voor het werken met zwangeren? Heb je al ervaring in het geven van lichaamsmassages dan kan deze training zeker niet ontbreken. Zwangerschapsmassage heeft een enorme positieve invloed op de zwangere. Het is heerlijk voor de zwangere om het lichaam te helpen ontspannen tijdens een periode waarin het lichaam een topprestatie levert. Masseren in buikligging, zijligging en zittend komen aan bod. Waardoor je op allerlei manieren de zwangere kunt voorzien van een massage.  


Klik hier voor meer informatie.


E-mailen
Map
Info