LeutjeLaifde praktijk voor moeder en kind.      

Cursussen gericht op het ouderschap. 

Binnen LeutjeLaifde praktijk voor moeder en kind ligt de nadruk op verbinding tussen ouder en kind verstevigen vanaf dag 1. En die dag 1 is al vanaf de conceptie periode. Immers het leven start in die periode en een baby doet al vele indrukken en ervaringen op tijdens de zwangerschap en tijdens zijn of haar geboorte. Het fundamentele belang van de eerste 1000 dagen heeft effect op de rest van het leven. En daarom zijn wij van mening dat die periode niet genegeerd kan en mag worden. 

Strubbelingen in de communicatie tussen ouder en kind is een veel gehoord probleem. Hoe ga je om met het huilen van jouw baby en wat doet dit huilen met jou? Maar ook mijn baby wil alleen maar bij mij zijn en wanneer ik de baby weg leg ontstaat er grote onrust. 

LeutjeLaifde richt zich in de benadering op natuurlijk babygedrag en de natuurlijke babycommunicatie om jullie als ouders te laten begrijpen dat een baby precies hetgeen doet wat hij of zij behoord te doen. 

En wellicht heb jij zelf vanuit jouw kindertijd niet de stabiele ouders gehad die je had willen hebben, of is de opvoeding niet dusdanig geweest als dat je graag had willen zien. En wil jij voor jouw kindje wel echt het verschil gaan maken. Dan is dit aanbod zeker van toepassing op jou. 

 - Baby know's best! - 

Naast het gedeelte kennis opdoen komen er ook diverse praktische, verlichtende en ondersteunende handvatten aan bod.

Hierbij kun je denken aan: 

- Dunstan babytaal.

- Ergonomisch dragen.

- Roterend hanteren van de baby.

- Gehele cursus babymassage.  

Al deze kennis en praktische handvatten zijn samengevat in 1 geheel. Namelijk in het Welkom lieve kleine baby programma. Dit programma biedt jou en jouw partner de stevige basis om vanuit verbinding en eigen regie in het ouderschap te starten. Gun jezelf deze stevige start!

Als moeder van 6 jonge kinderen weet ik hoe intensief de babytijd is en van hoeveel waarde de juiste kennis en handvatten zijn. Waarom zou je gaan worstelen met dingen waarover al veel kennis en kunde klaar ligt om jou goed op weg te helpen? Schrijf je in voor deze cursus via de onderstaande link. 

Welkom lieve kleine baby aanmelden. Start 1 Februari.


E-mailen
Map
Info