LeutjeLaifde praktijk voor moeder en kind.      

  Wil jij als (aanstaande) moeder een uur volledig ontspannen? 

     Dan ben jij bij LeutjeLaifde praktijk voor moeder en kind op het juiste adres! 

*De massages van LeutjeLaifde worden in overleg met de klant ingepland op een passend moment. 

Vanaf 12 weken zwangerschap ben je welkom om een heerlijke zwangerschapsmassage te plannen. Tijdens deze massage lig je op een speciale massagetafel met uitsparingen voor de borsten en groeiende buik. Jouw buik wordt ondersteund met behulp van een zogenaamde buiksling voor optimaal comfort en veiligheid van jouw zwangere lijf. 

Deze massage mag je tot op de dag van jouw bevalling ontvangen.  

De zwangerschapsmassage is zowel aan huis als in het moeder en kindcentrum te boeken. Zeker aan het eind van de zwangerschap is de massage aan huis echt een feestje voor jezelf. Na de massage kun jij in je eigen omgeving heerlijk in de ontspannen modus blijven. 


Voor na de zwangerschap hebben we diverse massages: 

De post-partum massage:

 Deze is heerlijk om in jouw kraamtijd te ontvangen. Jouw lichaam heeft zo hard gewerkt tijdens de zwangerschap en de bevalling dat een post-partum massage een weldaad voor zowel jouw lijf als je psyche is. Tijdens deze massage is het mogelijk om je kindje bij jouw te houden mocht jij dat wensen. 

Mama en babymassage: 

Als aanvulling op de post-partum massage is deze vorm ook mogelijk. Een uur ontspanning voor mama en een moment van ontspanning voor jouw baby, jij gaat zelf jouw kindje masseren terwijl ik de massage op de pop demonstreer.  Na de babymassage een voedingsmomentje met een kop thee voor mama om vervolgens zelf te genieten van een massage. Een heerlijk momentje voor jullie samen.  

Mama massage: 

- Hotstone massage, deze heerlijke massage wordt gegeven met hete stenen de warmte dringt diep door in de spieren en weefsels daardoor is er een nog grotere ontspanning in het lichaam. 

- Cupping, met cupping worden knopen uit spieren gehaald het is een vorm van deep tissue massage en helpt bij klachtgerichte ondersteuning. Heb jij last van jouw nek, schouders en rug? Dan is deze massage zeker een aanrader. 

Zowel de hotstone als de cupping worden alleen in het moeder en kindcentrum van LeutjeLaifde verzorgd. 

E-mailen
Map
Info